Längd: 60 min
Föreläsare: Madeleine Magnusson
Tid: Lördag 29 juni kl. 13.00-14.00

Är du trött på att känna dig nedtryckt, oälskad och hela tiden ta en massa skit? Är du rädd att ta steget för du har blivit nedtryckt under så många år och tror inte att du förtjänar bättre. Då vill jag berätta för dig att jag vet vad du går igenom. Jag levde med en person med psykopatiska drag i 10 år. Blev utslängd på nätterna, fick inte ha vårdnaden om vår son (fast att vi bodde tillsammans på Island) och när jag inte orkade längre och ville flytta hem, fick jag till svar: – “Visst stick du, men vår son tar du inte med dig utan honom sätter jag i fosterhem”.

Det finns en väg ut och jag berättar min story, hur jag tog mig ut ur denna väldigt destruktiva relation och skapade äkta kärlek. Idag lever jag i en fantastisk relation och hjälper andra kvinnor. Jag har också fått beviljat stöd ifrån Ljungbergska stiftelsen som kan gå in och hjälpa till ekonomiskt till de kvinnor som ej har möjlighet att köpa mina tjänster.

Välkommen att lyssna på en intressant föreläsning om hur du kan bryta en destruktiv relation och skapa äkta kärlek, lördagen den 29/7 kl. 13-14